До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що слід знати про колекцію Valentino Le Blanc

Лінію Le Blanc, представлену в межах шоу Valentino весна-літо 2020, креативний директор бренду П'єрпаоло Піччолі спеціально створив, щоб привнести естетику от-кутюр у повсякденне життя.

Колекція Le Blanc ґрунтується на ідеї перенесення унікальності технік от-кутюр на сучасну мову, аби більше людей змогли відчути на собі тонкість роботи світу високої моди.

Реклама

Кутюрні об'єми і легкість попліну стали основою колекції, білий – єдиним кольором. Піччолі вважає, що цей колір не є абсолютним, а живе в тісному зв'язку з усім хроматичним спектром. "Білий дає реальну цінність відмінностям. Він символізує можливість і початкову точку", – каже дизайнер.

До мініколекції Valentino Le Blanc увійшли лише кілька моделей: сорочка, сукня-сорочка, сукня, спідниця-олівець, шорти-бермуди. Кожен елемент інтерпретували у стилі от-кутюр з бавовняного попліну, так продемонстрували, як звичне може перетворитися на щось незвичне.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.