До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що потрібно знати про колекції Burberry з перероблених матеріалів

Burberry представили колекцію ReBurberry Edit — лінійку з 26 речей, які створено з використанням "останніх інновацій у стійкому матеріалознавстві".

Британський бренд відтворив предмети одягу зі своєї колекції весна-літо 2020 року, використавши перероблені матеріали.

Реклама

Для виготовлення сонцезахисних окулярів використовували біоацетат, тоді як Econyl (перероблений нейлон з рибальських сіток, обрізків тканини й промислового пластику) використовували для виготовлення тренчів, парок і аксесуарів. Парки й кейпи було пошито в установах, які працюють за методами відновлення енергії й води, а також переробляють текстиль. Інші моделі верхнього одягу виготовлено з використанням нейлону, розробленого з касторової олії, й поліефірної пряжі, виготовленої з перероблених пластикових пляшок.

Ще одним примітним елементом колекції стало "стійке маркування" фісташкового кольору. Воно дає змогу дізнатися деталі створення кожного продукту, включно з органічним складом одягу або переробленими натуральними волокнами, а також спосіб його доставлення й місце вироблення.

Останні ініціативи Burberry є частиною Responsibility Agenda — п’ятирічного плану, у якому основної уваги надано стійким продуктам і поновним джерелам енергії. До 2022 року компанія має намір стати повністю вуглецево-нейтральною й отримувати 100% своєї електроенергії з поновних джерел енергії.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.