До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Christian Löffler повертається до Києва з live-виступом

Німецький диджей і композитор Крістіан Леффлер, який 2016 року виступив на одній з вечірок Vogue UA, повертається до Києва з новим альбомом Parallels: Shellac Reworks. Послухати цього талановитого й самобутнього артиста можна буде вже 7 серпня.

Кристіан Леффлер

Від релізу до релізу Крістіан Леффлер розширює свій музичний всесвіт, вивчаючи нові відтінки характерної тільки для нього теплої меланхолійної електроніки. Він експериментує з форматами й підходами до live-виступів, але залишається відданим одному — своєю музикою створює картинну атмосферу на межі похмурої ночі й перших вранішніх миттєвостей. Новий альбом — ще одна грань у кар’єрі музиканта, цього разу між минулим і сьогоденням. Parallels: Shellac Reworks — 10-трековий лонгплей, у якому можна почути Бетховена, Баха, Шопена та інших класиків.

Реклама
Кристіан Леффлер

Платівка, як і попередній реліз переосмислень (Shellac Reworks (Beethoven)), стала результатом роботи музиканта з класичним лейблом Deutsche Grammophon і Google Arts & Culture — ініціативою, завдяки якій музична класика зазвучала в цифровому форматі. Показово, що в запису можна почути оригінали творів без зайвих вигинів, водночас занурившись у ту саму леффлерівську меланхолію. "Я сподіваюся, що своїми інтерпретаціями достукаюся до тих, хто зазвичай не слухає майстрів класики. У цій позачасовій музиці стільки сили, молодості й дикості", — коментує реліз Крістіан Леффлер.

Читайте також

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.