До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чисте сяйво: лукбук колекції FROLOV весна-літо 2020

FROLOV представив лукбук колекції сезону весна-літо 2020 під назвою Flashing, фотографом якого виступив Нікіта Середа. Також бренд поділився новиною, що тепер він представлений в лондонському бутику Browns і на платформі онлайн-ритейлера Farfetch.

Назва колекції "Мерехтіння" (Flashing) – не випадкова. Воно проявляється у всьому: ручна вишивка камінням прикрашає корсети, бра, сукні, куртки з деніму, легінси і рукавички. Серед нових аксесуарів лейблу – сумка під назвою Bra, що повторює форму бюстгальтера.

Реклама

Джерелами натхнення для Івана Фролова стали натурниці Фрина, Агнесса Сорель і Луїза О'Мерфі, які позували видатним художникам. Саме тому моделі перед об'єктивом Нікіти Середи стоять, як натурниці на тлі білих простирадл. Замість оголеного тіла моделі демонструють всю палітру тілесних й інших відтінків вечірніх образів FROLOV, які стали візитівкою бренду останні три сезони.

Саме сяйні вечірні образи привабили увагу баєрів і стилістів культового британського Browns. До їхньої вибірки потрапили знакові корсети, бра, рукавички і головні убори FROLOV, оздоблені камінням. Цю добірку з колекцій FROLOV Browns створив спеціально до новорічних свят, як незвичні подарунки та ідеальні образи для вечірок.

<b>FROLOV_SS_20_LOOKBOOK</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.