До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Червона рута: ARTEMKLIMCHUK весна-літо 2019

"Ті признайся мені" – саме з цих слів з легендарної пісні Софії Ротару з альбому "Червона рута" почався показ ARTEMKLIMCHUK для сезону весна-літо 2019, який відбувся в атріумі київського готелю Fairmont. Пісню Володимир Івасюк написав ще 1970 року, але під повітряними склепіннями атріуму вона звучала дивовижно легко, органічно і сучасно в поєднанні з новими вбраннями, які створив Артем Клімчук.

ARTEMKLIMCHUK весна-літо 2019

Головним джерелом натхнення під час роботи для дизайнера став музичний фільм 1971 року "Червона рута", а також Карпати, індустріальні пейзажі Східної України і, звичайно, українська естрада. Пальто-кокони з тонкої шерсті відтінку овечого молока, хвилясті плащі з темно-синього шовку кольору карпатської ночі, напівпрозорі кремові сорочки, вишивка кристалами і тонкі рукавички – колекція хоча і натхненна Карпатами, але в цьому випадку обійшлося без клішованих понять про одяг західних регіонів України.

Реклама
ARTEMKLIMCHUK весна-літо 2019

Сукні та корсети ніжні, як погляд ягняти, прозорі тканини, як чисті води річки Лімниця і макіяж моделей, що виблискував, як тихі карпатські зорі. Образи точно доповнювали сумки Petit tresor, декоровані струмливими бісерними нитками. Ефектний фінал показу відбувся під композицію "Музика звучить" Василя Зінкевича.

ARTEMKLIMCHUK весна-літо 2019
ARTEMKLIMCHUK весна-літо 2019
ARTEMKLIMCHUK весна-літо 2019

<b>климчук лето 19</b>

Фото: Маша Павлюк

Весь показ можна переглянути тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.