До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Michael Kors пожертвують понад 3 мільйони доларів на боротьбу проти коронавірусу

Стало відомо, що Capri Holdings Limited, який охоплює такі бренди, як Michael Kors, Jimmy Choo і Versace, пожертвують понад 3 мільйони доларів на боротьбу з наслідками COVID-19.

Увага дому моди прикута не тільки до лікарень, лікарів і медичних працівників, а й до благодійних організацій, які допомагають суспільству. Голова й головний виконавчий директор Capri Holdings Limited Джон Айдол коментує це рішення так: "Наші серця й душі звернені до тих, хто працює на передовій, щоб допомогти світу побороти пандемію COVID-19. Ми дякуємо їм за самовідданість і мужність і хочемо підтримати. Тепер настав час, щоб всі люди об’єдналися разом".

Реклама

Окрему подяку також заслужили дизайнери Донателла Версаче й Майкл Корс, які особисто взяли участь в ініціативі. Бренд Michael Kors і його дизайнер пожертвують по мільйону доларів для боротьби проти коронавірусу й надання допомоги в Нью-Йорку. Джон Айдол також зробить персональну пожертву в мільйон доларів.

Усі гроші буде розподілено між організаціями з надання надзвичайної допомоги в Нью-Йорку, серед яких госпіталі NYU Langone Health і New York-Presbyterian Hospital, організації God's Love Deliver, Common Thread, CFDA / Vogue Fashion Fund.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.