До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бренд VIKA ADAMSKAYA випустив патріотичну капсулу BORN IN UKRAINE

Бренд VIKA ADAMSKAYA, що родом з Харкова — міста-героя України, випустив патріотичну капсулу BORN IN UKRAINE. Народжена в часи війни колекція сповнена любові до рідної країни, віри в український народ та поваги до кожного українця, який у цей непростий час допомагає не словом, а ділом. Символи колекції — зображення голуба, значок UA, вписаний у серце, а також принти Volunteer, Peace і напис "Я їду додому". До капсули ввійшли знакові для марки моделі: спортивні костюми, кардигани, джемпери, футболки, шкарпетки та бейсболки. Обличчям нового кампейну стала волонтерка Хмельницької обласної адміністрації Ілона Іванчук.

VIKA ADAMSKAYA

Бренд не перестає нагадувати собі й кожному, що перемога зовсім скоро, а українські волонтери — це нові супергерої, про яких треба зняти фільм або щонайменше намалювати комікс. "Основні кольори колекції — синій і жовтий, головне, щоб відразу було помітно — ми з України, і абсолютно байдуже, в якій ми тепер країні та яке взуття надіте на нас", – коментує колекцію Віка Адамська.

Реклама
VIKA ADAMSKAYA
VIKA ADAMSKAYA
VIKA ADAMSKAYA

Цією капсулою VIKA ADAMSKAYA висловлює підтримку всій волонтерській спільноті й нагадує, що допомогу треба цінувати. У скрутні часи, коли Харків страждав від страшних обстрілів, дизайнерка Віка Адамська передала теплі речі зі свого складу на суму 1,5 млн гривень для постраждалих. Тепер частину коштів, отриманих від продажу капсули, бренд спрямує на підтримку волонтерської організації Peace for Kharkiv. Вже відкрито pre-order на колекцію, щоби ви могли першими забронювати свої улюблені речі до офіційного старту продажу.

<b>BORN IN UKRAINE</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.