До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бренд JUL випустив мерч з культовими українськими музикантами 1990-х

З початком війни українська аудіовізуальна культура переживає нову хвилю популярності. Особливо – музичний рух, який виник у перші роки після проголошення Незалежності. "Територія А", "Українська хвиля", "Таврійські ігри" й ціла плеяда ініціатив виховали сучасну українську музичну сцену й подарували нам "Скрябіна", "Аква Віту", Юрка Юрченка, Русю, Сестричку Віку, "ВУЗВ", "ТНМК", "Океан Ельзи" та багатьох інших. Це частина нашої незалежної сучасності, яка вже встигла стати історією. Самоповторюваність – риса, притаманна історії, і сьогодні першопрохідці незалежної вітчизняної музики заслужено знову на хвилі, на її найвищому гребені.

До Дня Незалежності бренд жіночого одягу JUL об’єднався з відомими українськими виконавцями 1990-х, щоб створити спеціальний музичний мерч-триб’ют тій порі, що вирізнялася драйвом, свободою та відкритістю до експериментів, і людям, що створювали її. Прагнучи розвивати власну культуру в Україні та за її межами, ми представляємо колекцію футболок із зображеннями культових альбомів українських артистів. До першого дропу ввійшли "Воплі Відоплясова" з обкладинками "Хвилі Амура" та "Або Або", "Скрябін" з "Танець Пінгвіна", "Вхід у змінному взутті" з "ВУЗВ. Плановая вечеринка" та Руся з добіркою "Вибране". Так, у JUL започатковується культура використання мерчевого одягу з вітчизняним культурним контентом, яка, сподіваємося, стане для українців ще однією традицією. Лінійка доповнюватиметься зображеннями інших виконавців та їхніх творів.

Реклама

<b>Українська хвиля</b>

Футболки представляють молоді українські артисти, які перебувають на початку свого творчого шляху. Серед них: Blichaus80, Cape Cod, ЮЮ, Євген Король, Andriy Kostyukov, ТУЧА, Ярина Сізик з гурту "Щука Риба", Talberg, Samantha.

Колекцією "Українська хвиля" JUL дякує тим, хто дав життя українській незалежній музичній сцені, тим, хто зараз її гідно представляє, і новим зіркам, які ще запалають.

Частину коштів від продажу колекції передадуть на підтримку бійців "Азов" до офіційного благодійного фонду полку Support Azov www.supportazov.com.

Фотограф: VIC BAKIN

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.