До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бренд BEVZA випустив колекцію прикрас до Дня Києва

Цього року Києву виповнюється 1540 років, на честь чого український бренд BEVZA випустив лімітовану колекцію знакових прикрас.

До колекції аксесуарів увійшов кулон у формі листя каштана. Він виконаний з латуні в позолоті, емаль нанесена у двох варіантах, відповідних традиційним сортам каштанів в Києві. "Наша столиця завжди славилася каштанами, тому ми вибрали цей символ, надихаючись ретро супрематичними візуальними посиланнями", — коментують в BEVZA. Ззаду кулона також вигравіюваний пам’ятний надпис — "Київ 1540".

Реклама

Друга знакова опція колекції — присвята київському метрополітену, який став місцем порятунку та прихистком для багатьох киян від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. Жетони метро, які повністю вивели з обігу у 2020 році та замінили на пластикові картки, точно залишаться в пам’яті тих, хто користувався столичним метрополітеном. Саме тому BEVZA інтерпретував знаковий предмет столичного життя в прикрасу-символ. Кулон у формі жетона також виконаний з латуні в позолоті.

"Я — корінна киянка, й символізм цих речей для мене надважливий. Любий мирний Київ — це моє дитинство, юність, доросле життя. Київ — стародавнє величне місто, таке рідне, красиве, квітуче. Я пишаюся бути киянкою. Ці речі я створила як шану нашій столиці", — коментує колекцію аксесуарів дизайнерка та засновниця бренду Світлана Бевза.

Кадри рекламної кампанії були зроблені командою BEVZA під час прогулянки Києвом. Всі прикраси були вироблені в Україні в травні 2022 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.