До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Більше зухвалості: Gasanova весна-літо 2020

Більше зухвалості, контрасту і технологічності – з таким посилом український бренд Gasanova представив колекцію весна-літо 2020 в межах Ukrainian Fashion Week.

Нова колекція бренду складається з 4 блоків, в кожному з яких є по 7 образів з шовку, вовни, деніму та кристалічної тканини, що стала візитівкою Gasanova. Завдяки такому формату всі речі в колекції легко поєднувати одну з одною, що дає змогу сформувати повноцінний капсульний гардероб, доречний для будь-якої ситуації. Це рішення в Gasanova позиціонують як крок бренду в напрямку розумного споживання: максимум можливих варіантів стилізації при мінімальній кількості виробів.

Реклама
Gasanova весна-літо 2020
Gasanova весна-літо 2020
Gasanova весна-літо 2020

Марка, чиї кристалічні сукні та комбінезони носять Джіджі Хадід і Кортні Кардаш'ян, залишається вірною своєму ДНК і в новому сезоні: в колекції весна-літо 2020 витриманий баланс між суворими костюмами в чоловічому стилі і підкреслено сексуальними силуетами. Дихотомія маскулінного і фемінного проявляється і в дизайні: зумисне жіночні і приталені моделі в новому сезоні чергуються з класичними костюмами і плащами. Натхненна підкреслено сексуальним стилем 2000-х, Ельвіра Гасанова активно використовує корсетні елементи і поєднує їх з глибоким декольте каре в топах. Короткі бандажні сукні доповнені кристалічними бра і гармонійно поєднуються з плащами класичного крою, а приталені моделі з сяйної тканини дизайнер збалансовує корсетними топами.

Gasanova весна-літо 2020
Gasanova весна-літо 2020

Завдяки поєднанню строгості костюмів з провокаційною прозорістю, а стриманої кольорової гами з підкресленою сексуальністю крою, колекція Gasanova весна-літо 2020 підкреслює багатогранність стилю сучасної жінки, яка не обмежує себе стереотипами.

Gasanova весна-літо 2020

Ознайомитися з новою колекцією прийшли іноземні гості, преса і шанувальники бренду:

<b>Gasanova. Guests</b>

Переглянути всю колекцію Gasanova весна-літо 2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.