До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Благодійний проект Have A Rest

Новий благодійний проект команди Have A Rest заснований спільно з Фондом "Твоя Опора" (Лери Татарчук) та "Charity Weekend з Машею Єфросиніною". Для когось подорож починається з покупки квитка в місто мрії. А для когось – з моменту, коли літак відривається від злітної смуги і забирає назустріч новим країнам, друзям і пригодам. Для нас подорож починається з валізи, – розповідає Аліна Долиніна, засновник Have A Rest, – ми постаралися зробити так, щоб вже на моменті підготовки до подорожі ви зловили той самий особливий travel-настрій".

З 1 серпня, завдяки покупці smart-чемодану Have A Rest кольору Ultra Violet, можна стати частиною благодійного проекту. 50% вартості головного аксесуара для подорожей будуть спрямовані до Фонду "Твоя Опора" на допомогу дітям з важкими патологіями розвитку Інституту педіатрії, акушерства і гінекології. Проект має на меті зібрати 1 250 000 гривень.

Реклама

Валізи Have A Rest не просто стильні і красиві, але і функціональні. У них є вбудований USB порт і Power bank в валізах розміру S (ручна поклажа), які допоможуть завжди залишатися на зв'язку, навіть під час найбільш тривалого перельоту, а також вбудовані ваги в валізах розміру M і L, вони допоможуть дізнатися вагу вашого багажу ще до прибуття в аеропорт.

Команда Have A Rest вірить, що красивими можуть бути не тільки подорожі і люди, але і вчинки. Саме тому додали в колірну палітру валіз Have A Rest особливий колір "Ultra Violet" (колір благодійності), що покликаний зробити ваші подорожі не тільки красивими і комфортними, а й допоможе тим, хто найбільше потребує ваших красивих вчинків.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.