До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Balmain випустили колекцію, присвячену ляльці Barbie

Французький модний Дім Balmain випустив лімітовану колекцію, натхнену легендарною лялькою Barbie. Життєрадісна, інклюзивна й гендерно-нейтральна колекція, створена в колаборації з виробником іграшок Mattel, витримана у відтінках рожевого й просочена відсиланнями до попкультури. До капсули ввійшли 50 знакових моделей одягу й аксесуарів Balmain, які Олів’є Рустен переосмислив через призму естетики найвідомішої у світі ляльки Barbie.

Balmain x Barbie

Капсульна колекція, натхнена ляльками Барбі й Кеном, свідчить не тільки про їхні смаки, а й відсилає до дитячих спогадів Рустена і надій на майбутнє. "Це не просто мрія дизайнера, це мрія дитини, розумієте?" — каже він, додаючи, що в дитинстві йому забороняли грати в ляльки. "Те, що я можу створити колекцію з Barbie сьогодні, показує, як змінився світ і як приємно бути вільним із самим собою без осуду".

Реклама
Balmain x Barbie
Balmain x Barbie
Balmain x Barbie

Рустен каже, що брався до цього проєкту як "дитина, що мріє про Барбі", і як найкращий дизайнер. Він використав коди модного Дому Balmain — культову монограму "Лабіринт", яку створив П’єр Бальмен у 1970-х, підплічники, великі золоті ґудзики й навіть кілька кутюрних речей — і об’єднав їх з візуальним світом Барбі, щоб створити лімітовану колекцію одягу й аксесуарів. Кожен дизайн трішки змінений, щоб показати нову сучасну естетику Barbie, залишаючись водночас відданим суворим стандартам Balmain. До лінійки ввійшли: толстовки, спідниці, значки, бейсболки, кеди, футболки, твідові костюми, жакети, а також вечірні сукні.

Balmain x Barbie
Balmain x Barbie
Balmain x Barbie

Головним кольором колекції, звісно ж, став рожевий — від найм’якших тонів до безлічі яскравіших відтінків. Крім одягу, до колекції ввійшли ляльки. Цікаво, що разом зі стартом продажу бренд запустив NFT-аукціон, на якому будуть представлені три унікальні аватари Барбі з цифровими версіями образів. Колекція вже доступна до купівлі в бутиках і на сайті бренду. Більше образів з колекції Balmain x Barbie дивіться в нашій галереї.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.