До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Bally — бренд, на який варто звернути увагу цієї осені

Серед колекцій сезону осінь-зима 2021/2022 в асортименті ЦУМі Київ на особливу увагу заслуговують моделі швейцарського бренду Bally. Цього року марка відзначає 170-річчя й присвячує нову колекцію своїй багатій спадщині.

У нові колекції Bally переосмислює предмети одягу й аксесуари зі своїх архівів. Поєднуючи функціональність з актуальною багатошаровістю, дизайнери представили позачасові й водночас своєчасні інтерпретації базових речей. Оновлені моделі прикрасила фірмова Bally Stripe й святкова монограма, яку спеціально розробила швейцарська графічна студія Offshore. Докладніше про ювілейну колекцію розповідаємо в матеріалі.

Реклама
Взуття

У сезоні осінь-зима 2021/2022 особливої уваги надано захопленню бренду гірськими експедиціями. Bally підтримував ранні сходження ентузіастів у всьому світі: від Гімалаїв до Перуанських Анд. Зокрема, два альпіністські сходження на Кордильєри — під проводом француза Ліонеля Террея і швейцарця Раймона Ламбера в 1956 і 1957 роках — надихнули компанію на створення похідних черевиків, які досі славляться фірмовою чіпкою підошвою Grip. Також у колекції представлені шкіряні чоботи на платформі зі шнурівкою, черевики для керлінгу й туфлі. Таке поєднання різних стилів створює баланс між легкістю й елегантністю, практичністю та комфортом.

Сумки

Колекція Bally осінь-зима 2021/2022 вирізняється яскравими аксесуарами. Серед них — вишукана сумка-відро Cabana з монограмою й великі сумки із надм’якої шкіри з тисненими логотипами. Також у лінійці є мінісумки через плече й сумки з текстильним оздобленням і контрастною строчкою.

Одяг

Колекція Bally осінь-зима 2021/2022 дає змогу по-новому поглянути на створення одягу. Традиційні методи застосовуються до сучасних моделей. Наприклад, пальто з овечої шкіри майстерно пошите в техніці печворк. Базові пальта-халати виготовлені із жакарду, светри — з вовни альпаки. Багато моделей прикрашені монограмою, візерунками й патернами, що додають колекції класичного шарму.

<b>Bally жін</b>

Чоловіча лінія

У чоловічій колекції Bally переосмислює класичний крій і робить одяг практичнішим і функціональнішим. Підхожі до будь-якого випадку повсякденні куртки з великими накладними кишенями, стьобані жилетки, шкіряні кардигани й структурований верхній одяг, — знак сучасного комфорту. У модельному ряді взуття для чоловіків Bally представили культові похідні черевики, кросівки й туфлі зі шкіри.

<b>bally чол</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.