До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новий капіталізм: колекція Balenciaga Resort 2023

Торговий зал Нью-йоркської фондової біржі слугував подіумом для моделей, особистість яких було повністю приховано під масками та комбінезонами. Поверх латексного шару вони демонстрували колекцію Balenciaga Resort 2023 – мікс нової лінії Garde-Robe, вечірнього одягу та колаборації Balenciaga x adidas.

Balenciaga Resort 2023

Лінійка Garde-Robe за словами Демни Гвасалії є "високоякісним класичним одягом" і складається з основних елементів гардероба. Під класикою тут малися на увазі мінімалістичні костюми й пальта з вовни, шовку, габардину та деніму, викроєні за принципом оверсайз, із широкими плечима та акуратним обробленням. Блакитні шовкові блузки з бантами, подібними до образу Мелані Гріффіт з фільму "Ділова дівчина" слугували акомпанементом.

Реклама
Balenciaga Resort 2023
Balenciaga Resort 2023
Balenciaga Resort 2023

Вечірній одяг — це оновлений неформальний одяг: обтислі сукні з лелітками, ніби "друга шкіра", реконструйовані смокінги, шовкові тренчі до підлоги зі шлейфами, елегантності яких не затьмарили навіть величезні черевики на шнурівці.

Balenciaga Resort 2023
Balenciaga Resort 2023

У третій частині колекції демонстрували результат співпраці Демни Гвасалії з adidas. Там були спортивні костюми, об’ємні футболки, боксерські мантії та спортивні сукні – всі з фірмовими смугами adidas, зміненим логотипом-трилисником або назвою Balenciaga, написаною малим шрифтом партнера. Ексклюзивний випуск вибраних фірмових речей буде доступний для купівлі тільки на сайті balenciaga.com та в крамниці Balenciaga на Медісон-авеню в Нью-Йорку відразу після показу.

Balenciaga Resort 2023
Balenciaga Resort 2023
Balenciaga Resort 2023

У колекції Resort 2023 класичні туфлі-лодочки переосмислені як велике та м’яке взуття на підборах. Масивні черевики й дербі мали об’ємний вигляд, але насправді були легкими. Лінія Money Bag складалася із сумок з верхньою ручкою, що відкриваються знизу й закриваються поворотною застібкою.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.