До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Спортивна колекція Vika Adamskaya весна-літо 2020

Promotion

Український бренд Vika Adamskaya представив нову спортивну колекцію сезону весна-літо 2020. Натхненням для дизайнерки Віки Адамської стала вулична культура, спортивна "уніформа" голлівудських знаменитостей і тренувальні фітнес-костюми. Так звана стилістика athleisure, яка цього сезону посіла одну з головних позицій серед модних трендів, стала вихідною точкою під час створення колекції. Athletic + Leisure передбачає тренувальний одяг на дозвіллі: тайтси, худі, футболки oversize, треники, світшоти, шорти на гумці, які мають чудовий вигляд як у залі, так і в місті.

Реклама
Vika Adamskaya весна-літо 2020

Колірну гаму підібрано відповідно до актуальних тенденцій. Для розслабленішого образу — лавандовий, фіолетовий, світло-сірий і тон асфальту; для яскравих і активних днів — бурштиновий, кораловий, бірюзовий, насичені зелений, червоний, синій. Всі речі добре комбінуються між собою: з ними зручно створювати різні комплекти в стилі колор-блокінгу.

Vika Adamskaya весна-літо 2020

Речі зі спортивної лінійки Vika Adamskaya не тільки ідеально сідають на будь-яку фігуру, але водночас дуже зручні й емоційно комфортні. Це універсальний одяг, що надихає дівчат на активний спосіб життя. Традиційно всі моделі Vika Adamskaya виготовлені з легких натуральних тканин, що робить їх ідеальною "розумною" покупкою літнього сезону.

<b>Vika Adamskaya спорт 2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.