До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Альтернативний погляд на Тиждень моди в Парижі

У Парижі завершився Тиждень моди сезону осінь-зима 2020/2021. У цьому матеріалі пропонуємо вам зазирнути за лаштунки деяких шоу та пройнятися атмосферою модних показів.

Celine

Нову колекцію для Celine Еді Сліман присвятив мамі. Як і в попередніх сезонах дизайнер працював з темою буржуазної паризької класики 60—70-х років XX ст. У такий спосіб у лінійці знову з’явилися плісировані спідниці, кюлоти, накидки й пальта середньої довжини. Серед гостей показу, які прийшли познайомитися з колекцією, можна було зустріти Алексу Чанг, Ізабель Юппер та Ейсу Баттерфілд.

Реклама

<b>Celine_Pavliuk_20</b>

Dior

У новому сезоні Марія Грація К’юрі знов звернулася до теми фемінізму й далі обстоює жіночі права. Декорації показу Dior осінь-зима 2020/2021 були представлені як феміністичні гасла над подіумом. Що стосується вмісту колекції, то дизайнерка вирішила також у якомусь сенсі подбати про своїх клієнток, зробивши акцент на простому повсякденному одязі.

<b>Dior_Pavliuk</b>

Balmain

Напередодні шоу Олів’є Рустам розповів, що виріс опанований питаннями, що стосуються спадщини, раси й належності. Дизайнер висловив свою любов до спадщини французьких модних кодів, водночас підпорядковуючи їх власній волі, створивши максимально інклюзивну й різнобічну колекцію.

<b>Balmain_Pavliuk</b>

Ann Demeulemeester

Головними джерелами натхнення для колекції Ann Demeulemeester осінь-зима 2020/2021 стали дві, здавалося б, абсолютно не пов'язані речі — єдиноріг і королева Марія. Але дизайнерам вдалося поєднати ці теми, зробивши акцент на металевих головних уборах і каркасах.

<b>Ann_De_Pavliuk</b>

Thom Brown

Цього сезону Том Браун вирішив створити власну країну див і покрив подіум кучугурами штучного снігу. Головним лейтмотивом колекції стала історія про Ноїв ковчег: моделі дефілювали парами й представляли майже однакове вбрання для чоловіків і жінок.

<b>Thome_Brown_Pavliuk</b>

Haider Ackermann

Хайдер Акерманн знову перевершив себе. У сезоні осінь-зима 2020/2021 дизайнер представив свій погляд на романтику й чуттєвість, наповнивши колекцію світлими відтінками, розкішними тканинами й вишуканими силуетами.

<b>Haider_Pavliuk</b>

Фото: Maria Pavliuk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.