До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Аліса в Задзеркаллі: колекція Katerina Rutman весна-літо 2020

Колекція Katerina Rutman весна-літо 2020 натхненна казкою Льюїса Керролла "Аліса в Задзеркаллі" – історією про дівчинку, яка крізь кролячу нору потрапила в уявний чарівний світ. З легкої руки Катерина Рутман перенесла атмосферу казковості, спокійний ритм життя, фантастичні події і роздуми про існування казкових персонажів у сучасний світ.

Katerina Rutman весна-літо 2020

У новій колекції дизайнерка створила об'ємні сукні та блузки, що транслюють сюжетну лінію казки, де сукня Аліси раптом стала на неї величезною. На подіумі з'явилися легкі сукні з рукавами-ліхтариками і вільною спідницею, які вдало підкреслили крихкість фігур і витончені форми дівчат. У колекції використані легкі матеріали як-от шовк і шифон, які знайшли пару у вигляді м'якого жаккарду, прикрашеного великим квітковим принтом. Знову доросла Аліса тепер носить одяг, в основі якого переплелися романтичність і стримана сексуальність.

Реклама
Katerina Rutman весна-літо 2020
Katerina Rutman весна-літо 2020
Katerina Rutman весна-літо 2020

Роботи британського художника-карикатуриста Джона Теннієла, який створив ілюстрації для першого видання книжки Керролла, надихнули Катерину Рутман на культові чорно-білі зображення. Графічний візерунок прикрасив кроп-топи з невагомими рукавами, легкі спідниці, шорти з високою талією і мінісукні.

Katerina Rutman весна-літо 2020
Katerina Rutman весна-літо 2020
Katerina Rutman весна-літо 2020

Є у колекції і маленькі сукні, з такими ж мініатюрними рюшами, складками і кишенями, які на тлі великих елементів мали на подіумі ляльково-крихітний вигляд. Дизайнерка грається з поєднанням різних фактур і тканин – та створює для сучасної дівчини баланс розкоші і повсякденності, переносить свою героїню у чарівний світ "Аліси в Задзеркаллі".

<b>rutman ss2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.