До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Алессандра Амбросіо запустила бренд купальників

Власні лінії купальників уже запустили відомі моделі Емілі Ратаковскі і Кендіс Свейнпул. Тепер у дівчат з'явилася конкурентка – бразильська модель і колишній "ангел" Victoria's Secret, Алессандра Амбросіо анонсувала запуск свого бренду купальників GAL Floripa. Над створенням марки разом з Амбросіо працювали її молодша сестра Алін і найкраща подруга Жизель Коріа. Така назва – не випадкова. Флоріанополіс – улюблене бразильське курортне місто Амбросіо, саме його модель часто відвідувала в дитинстві.

Алессандра Амбросіо

Лейтмотивом під час створення першої колекції купальників GAL Floripa для Алессандри стали романтичні золотисті заходи сонця на наймальовничішому узбережжі Бразилії. Звідси і колірна гама колекції – м'які піщані, коралові, рожеві, молочні та золотисті тони, які прикрасили злиті і роздільні купальники, що нагадують другу шкіру. До колекції увійшли жіночні закриті моделі і сексуальні бікіні, декоровані морськими мушлями і принтом tie-dye. Вартість злитих моделей варіюється від $180 до $220, а роздільних – від $88 до $118.

Реклама

<b>купальники амбросио</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.