До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Слідами принцеси Діани: A.M.G. осінь-зима 2019/20

Перший день Ukrainian Fashion Week подарував гостям показів кілька абсолютно різнопланових шоу. Так, український бренд A.M.G. присвятив нову колекцію яскравому стилю принцеси Діани.

A.M.G. осінь-зима 2019/20

Вся колекція просякнута духом 1980-х років, а головними її елементами є впізнавані речі з гардероба принцеси Уельської. На подіумі повітряні волани сусідили з зухвалими міні, атласні боді були доповнені грубим денімом, строгі костюми-двійки розфарбували практично в неонові кольори, а улюблені сукні принцеси на одне плече повертали до часів серіалів "Династія" і "Даллас".

Реклама
A.M.G. осінь-зима 2019/20
A.M.G. осінь-зима 2019/20
A.M.G. осінь-зима 2019/20

Не обійшлася нова колекція без знакових для бренду шовкових суконь, маскулінних пальт і чобіт-козаків. Невагомі блузи з ніжним драпіруванням, а також міні-сукні зі спущеними плечима, які так любила леді Ді, панували на подіумі. А ще дизайнер Олена Беттяр пропонує носити штани із завищеною талією в дуеті з приталеними боді і вільними блузами на запах.

A.M.G. осінь-зима 2019/20
A.M.G. осінь-зима 2019/20
A.M.G. осінь-зима 2019/20

Теракотовий, охра і бежевий домінували на подіумі, лише зрідка з'являлися вкраплення чорного, червоного, соковитого коралового і рожевого кольорів.

<b>amg</b>

Фото: Марія Павлюк

Переглянути всю колекцію A.M.G. осінь-зима 2019/2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.