До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 найпопулярніших колекцій сезону осінь-зима 2019/20

Сайт американського Vogue – місце, куди модники всього світу вирушають дивитися нові колекції. У кінці кожного сезону редакція публікує рейтинг найбільш популяних показів. Цього разу читачі найчастіше дивилися колекцію Chanel, останню створену Карлом Лагерфельдом роботу для бренду. Також серед брендів-рекордсменів: Gucci, Celine і Christian Dior.

Chanel осінь-зима 2019/2020
Chanel

Кількість унікальних переглядів : 116 639

Реклама
Chanel осінь-зима 2019/2020

Шоу Chanel передбачувано стало найбільш емоційним у сезоні показів осінь-зима 2019/2020, адже ця історична колекція – остання, що створив для марки Карл Лагерфельд, який помер від раку 19 лютого цього року. У Гран-Пале збудували справжнє альпійське село, а моделі дефілювали по м'якому снігу. Під час фінального виходу вони не приховували сліз, як і глядачі, які аплодували таланту Карла Лагерфельда з усією віддачею і повагою.

Gucci

Кількість унікальних переглядів : 79 192

Gucci осінь-зима 2019/2020

"Маска одночасно порожня і повна. Вона з одного боку приховує вашу особистість, а з іншого – привертає до неї увагу, – розповідав за лаштунками шоу Мікеле. – Маски можна постійно змінювати і не дати комусь зазирнути до вас в душу". Ці слова креативного директора Gucci найкраще розкривають суть нової осінньо-зимової колекції, в якій є маскулінні костюми і підкреслена жіночність, історичні референси і майже дитячий інфантилізм.

Saint Laurent

Кількість унікальних переглядів: 75 420

Saint Laurent осінь-зима 2019/2020

Ентоні Ваккарелло вміє робити масштабні шоу і показ його нової колекції – не став винятком. Італійський дизайнер знову зробив фоном для свого одягу Ейфелеву вежу, на тлі якої провокаційні міні-сукні і зухвалі шорти його авторства мали ще ефектніший вигляд.

Celine

Кількість унікальних переглядів: 74 815

Celine осінь-зима 2019/2020

Минулого сезону показів (весна-літо 2019) Celine став рекордсменом за кількістю переглядів шоу, адже модне товариство з нетерпінням чекало дебютної колекції Еді Слімана для бренду. Після того думки фанатів Celine розділилися – більшість почала ностальгувати за часом, коли маркою керувала Фібі Файло. Свої пости вони почали супроводжувати хештегом #oldceline і через півроку отримали від Слімана відповідь – всім обуреним дизайнер показав, що таке справжній Old Celine. Свою другу колекцію він присвятив архівам бренду 1970-х років, представив дуже буржуазну і красиву історію на подіумі.

Christian Dior

Кількість унікальних переглядів : 75 559

Christian Dior осінь-зима 2019/2020

Марія Грація К'юрі знову говорить про жіночу силу і фемінізм. Її нова колекція присвячена образам тедді-ґьорлз і роботам американської поетеси Робін Морган, звідки взяли гасла Sisterhood is Forever і Sisterhood is Powerful. Показ відбувся у музеї Родена, де побудували павільйон, стіни якого були прикрашені символами, складеними з жіночих тіл.

Balenciaga

Кількість унікальних переглядів : 71 517

Balenciaga осінь-зима 2019/2020

Поки одні кажуть, що Демна Гвасалія вже зробив у Balenciaga все, що тільки міг, він показує відмінну колекцію, в якій демонструє навички складного крою, вміння грати з пропорціями і тонко відчувати колір.

Louis Vuitton

Кількість унікальних переглядів : 69 664

Louis Vuitton осінь-зима 2019/2020

Шоу Louis Vuitton закриває сімку найпопулярніших показів. Ніколя Жескьєр показав свою нову колекцію під завісу Паризького тижня моди, а за його ідеями побудували справжній Центр Помпіду. Сама колекція натхненна французькими вулицями і віртуальною реальністю, з якою цей любитель антиутопічних історій працює дійсно віртуозно.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.