До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 подарунків для тих, хто обожнює історію моди

Вінтажні плакати, fashion-книжки та аксесуари з вінтажних колекцій — шанувальники історії моди на Новий рік будуть щасливі отримати ці подарунки, цінність яких згодом лише зростатиме.

Книжка Miss Dior

Восени 2021 модний Дім Dior представив дуже незвичайну книгу, яка допоможе по-новому подивитися на історію бренду. Присвячена вона Кетрін Діор, молодшій сестрі Крістіана Діора, який на її честь придумав легендарний аромат Miss Dior. Також саме завдяки їй з’явилася однойменна сукня, розшита квітами, — вона досі щосезону зазнає нових інтерпретацій. Жустін Пікарді, британська письменниця й біографка, досліджувала життя Кетрін Діор і представила її з раніше невідомого боку. У книжці Miss Dior ми зустрічаємося із сильною жінкою, пристрасною й романтичною натурою, а також відданою своїй країні француженкою, яка вирощувала у власному саду жасмин і троянди, любила природу й надихала людей навколо цінувати життя таким, яким воно є.

Реклама
Архівні обкладинки Vogue

Вінтажні обкладинки Vogue ми тепер можемо не тільки роздивлятися на просторах Інтернету або шукати десь на блошиних ринках Парижа. У мультибрендовій крамниці Milk Kids із середини грудня представлені унікальні гравюри Жоржа Лепапа. Деяким з них понад сто років. Француз активно співпрацював з американським Vogue, а в 1920-х став їхнім головним ілюстратором. Його роботи привертали увагу експериментами з композицією, грою кольорів та особливою декоративністю.

Вінтажні сумки Gucci

Після виходу на екрани фільму "Дім Ґуччі" попит на вінтажні аксесуари цього бренду, особливо ті, що з’являються в кадрі, виріс надзвичайно. Одним з найпопулярніших запитів стали сумки Gucci Bamboo, з якими можна помітити героїню Леді Ґаґи. Ми знаємо, де їх можна знайти в Києві — вінтажний мультибрендовий бутик Manhattans Babe привіз до нас кілька раритетних зразків різних кольорів.

Книжка Tom Ford 002

Ще один розкішний подарунок для книгоманів — нова книжка Тома Форда, яка має стислу назву Tom Ford 002. У новому виданні читач бачить його як чоловіка й батька; як провидця, що приніс власний стиль у світ кіно; як відомого режисера, і, звісно, як великого дизайнера, який зумів створити успішний однойменний бренд. Докладніше про книжку, читайте на сайті.

Толстовка Off-White

У листопаді 2021 року раптово помер дизайнер Вірджил Абло — креативний директор Louis Vuitton і засновник бренду Off-White, якого просто обожнювали гайпбісти всього світу. Абло справді став одним з головних дизайнерів останнього десятиліття, що тонко відчував дух цього часу й бажання молодого покоління. Йому можна закинути певний брак оригінальних ідей, але не можна заперечувати його впливу на сучасну стритвір-культуру, а її неможливо уявити без толстовки Off-White з величезним принтом на всю спину. Це подарунок, у якому практичність поєднується з важливими сенсами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.