До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 подарунків, щоб потішити себе 8 березня

Ми не перестаємо стверджувати, що будь-яке свято — це чудовий привід зробити собі приємне. До них належить і Міжнародний жіночий день, адже після тривалої зими потішити себе чимось гарним особливо приємно. Ми вибрали 5 речей, які стануть прекрасним подарунком собі або коханій подрузі, мамі, сестрі.

Книга Ukrainian Women in Vogue

Важко сперечатися з тим фактом, що книга — це найкращий подарунок, особливо така. Видання Ukrainian Women in Vogue ми присвятили героїням, які змінюють світ тут і зараз і залишають свій слід в історії. Кожна сторінка — це потік натхнення, який засвідчує, що сучасні жінки можуть абсолютно все. "Найкращі кадри зі знімань Vogue UA перетворюють цю книгу на справжню антологію фемінізму й моди. Стильні образи 60 видатних українок, які знайшли справу свого життя, — джерело натхнення на всі часи", — запевняє головний редактор Vogue UA Пилип Власов.

Реклама

Купити книгу Ukrainian Women in Vogue

Квітаста сукня

На початку березня так і хочеться додати до гардероба трохи романтики. Саме із цими думками про легкість і зустріч весни українська марка The Body Wear створювала капсульну колекцію, кожен образ якої вийшов підкреслено чуттєвим і спокусливим. Особливо ефектний вигляд у колекції має вбрання з розсипом дрібних бутонів і відкритою спиною.

The Body Wear
Аромат Sisley

Початок весни французький косметичний бренд Sisley святкує випуском нового аромату Izia La Nuit, який називають справжньою одою ночі. Його головною зіркою є троянда із саду Ізабель д 'Орнано, яка цвіте тільки раз на рік. Особливої теплоти їй надають ноти амбри й ванілі, а фруктово-квіткову частину композиції делікатно доповнюють деревні й шкіряні ноти.

Izia La Nuit
Шовкова хустка

Аксесуар — завжди безпрограшний варіант, а напередодні Міжнародного жіночого дня хочеться, щоб він був з особливим сенсом. Поєднати естетичний складник з правильним задумом змогли художниця Аліна Заманова та бренд LESSLESS, які в спільній колекції оспівують красу жіночого тіла поза стереотипами нашого суспільства.

LESSLESS
Прикраси з характером

Ювелірний бренд Zhernov Artifactory помітно вирізняється серед багатьох на ринку, адже його прикраси потребують певної сміливості завдяки незвичним формам і сміливому поєднанню фактур. Але головне, від них неможливо відвести погляду — фото нижче як свідчення.

Zhernov Artifactory

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.