До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 модних речей, придбання яких допоможе ЗСУ

Президент України Володимир Зеленський звернувся до всіх українців, які можуть працювати, – і далі це робити, платити податки та не давати економіці зупинятися. Дуже важливо, щоб держава мала змогу виконувати свої соціальні зобов’язання, підтримувати біженців та забезпечувати армію. Поступово свою діяльність відновлюють і українські бренди – хтось зміг перевезти виробництва на захід України, хтось розпродає рештки за кордоном, а хтось примудряється працювати навіть під обстрілами. Водночас багато хто з брендів не припиняє допомагати нашим захисникам – у цьому матеріалі ми вибрали 5 речей, придбання яких і вас потішить, і допоможе ЗСУ.

One by One
Светр SIYAI BRAND

Багато хто з нас у тривожні валізки кинув найзручніші речі, серед яких нерідко виявлялися трикотажні худі або костюми. Український трикотажний бренд SIYAI поєднав практичність із сильною громадянською позицією. У перші дні війни марка випустила капсульну колекцію светрів з уже народною мудрістю про руський корабль. Його придбання – це і автоматична підтримка ЗСУ, на рахунки яких буде перераховано всі зароблені гроші.

Реклама
Костюм J'AMEMME

J’amemme відновили роботу шоуруму в Києві та поновили доставу з онлайн-магазину. Доправляють по всьому світі, окрім росії та білорусі, що назавжди тепер є принциповою позицією бренду. 10% з кожного замовлення команда спрямує на офіційний рахунок НБУ на підтримку ЗСУ. "З перших днів війни нас неймовірно підтримали наші підписники та клієнти з інших країн! Писали в інстаграм-директі, що хочуть оплатити замовлення навіть без його відправлення. Дуже розчулена та вдячна за те, що в нас є така спільнота довкола бренду й така підтримка незнайомих людей", – говорить Юлія Ярмолюк, дизайнерка бренду.

Сумка THE KODE

Допомагати українській армії за допомогою продажу речей власного виробництва вирішив і аксесуарний бренд THE KODE. Засновниця марки Тетяна Кодзаєва представила синьо-жовту версію однієї з найвідоміших моделей марки, яка називається SUPPORT UKRAINE. Всі кошти, за винятком оплати роботи працівників, буде перераховано на допомогу Збройним силам України.

Футболка One by One

One by One – один із найбільших демократичних брендів у країні – і далі працює в Кропивницькому. У його колекції вже з’явилося кілька речей з патріотичними написами або в синьо-жовтому забарвленні, які мають підвищений попит серед покупців. Водночас частина виробничих можливостей бренду нині перепрофілювалася на пошиття спорядження для наших військових – розвантаження, бронежилетів, флісових костюмів, а кожна куплена футболка допомагає One by One підтримувати цей напрям роботи.

Свічки Gunia Project

Український бренд Gunia Project, предмети інтер’єрів якого є навіть у Папи Римського, оголосив про розпродаж своїх знаменитих свічок у формі птахів. Моделі в жовтому й синіх кольорах тепер доступні по 30 доларів, а, купуючи їх, можна вибрати благодійну мету – допомогти ЗСУ чи фонду UA Animals.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.