До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 головних речей з колекції Dafna May осінь-зима 2018/2019

Осінньо-зимова колекція молодого українського бренду Dafna May стала однією з найбільш обговорюваних цього сезону. Авторські принти, грамотна робота з шкірою і тонке почуття пропорцій привернули до неї увагу, а Vogue.ua вибрав головні речі з колекції.

Шкіряний плащ

Шкіряний плащ – одна з ключових речей цього холодного сезону. У колекції Dafna May він зшитий з екошкіри і апелює до моди 1980-х – широкі плечі і підкреслена талія створюють правильний збалансований силует і образ упевненої в собі дівчини.

Реклама
Сукня-светр

Складно придумати більш універсальну річ, ніж сукню-светр. Дафна Майберг, дизайнер бренду Dafna May, пропонує носити її з аксесуарами ефектними і яскравими, наприклад, ботфортами і сумкою на пояс.

New Look

Для прихильниць жіночності і романтичності в колекції Dafna May осінь-зима 2018/2019 є образ в найкращих традиціях діорівського нью-лука. М'які плечі, пояс і спідниця, в якій хочеться кружляти без кінця, відмінно вписуються в трохи меланхолійний осінній настрій. Окремий бонус – плаття зшите з шерсті в клітинку, що робить його універсальною покупкою на весь сезон.

Сила принта

Осінньо-зимова колекція Dafna May називається Caviar. Майберг тут іронізує над пишнотою і тягою до розкоші у 1980-х, а саме чорна ікра є символом цього десятиліття, що не визнавало півтонів. Найкраще тема розкрита на низці шовкових суконь з принтом.

Костюм з шортами

Костюм з шортами – свіжа альтернатива класичним двійкам. Вони однаково хороші як з лоферами і грубими черевиками, так і з акуратними босоніжками на тонких ремінцях.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.