До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

26 видань Vogue присвятили вересневі обкладинки темі надії

Тема надії стала об’єднувальною для вересневих номерів усіх 26 видань Vogue. Кожна редакція продемонструвала багатогранність цього поняття й розповіла про людей, що ініціюють зміни в усьому світі, як серед молодих талантів, так і вже відомих персон у кіно, мистецтві, моді, музиці й активізмі.

British Vogue

Більша частина планети досі перебуває в ізоляції й переживає наслідки епідемії COVID-19, тому почуття спільності й оптимізму зараз потрібні людству як ніколи. Анна Вінтур, головна редакторка Vogue, художня директорка Condé Nast і консультантка з питань глобального контенту, поділилася своїми думками в листі головного редактора для вересневого номера: "Спочатку може видатися, що в період кризи важко знайти надію, але водночас саме зараз вона дійсно важлива. Це частина нашої спільної людяності, джерело натхнення, яке змушує нас вірити у світле майбутнє".

Реклама

Нижче ви можете подивитися як видання Vogue з усього світу об’єдналися заради однієї важливої розмови під назвою "Надія":

<b>Vogue HOPE Covers</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.