До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

20 найкращих: шорт-лист LVMH Prize

Комітет премії LVMH розглянув 1300 заявок з 90 країн, щоби знайти своїх півфіналістів. "Глобально ми націлені на ще більшу різноманітність, неважливо категорія це, чи стиль", – поділилася Дельфіна Арно, виконавчий віце-президент Louis Vuitton і засновник премії, зазначивши, що конкурсанти цього року зробили наголос на жіночому вуличному одязі.

Magdalena Butrym

"Це чудово – бачити, що в модній грі з'являються нові країни, в даному випадку – Норвегія та Польща, – але перш за все, звичайно, ця премія покликана відзначати індивідуальний талант і творчий потенціал". Отже, список півфіналістів наступний: A Cold Wall, Akiko Aoki, Botter, Charles Jeffrey Loverboy, Doublet, Eckhaus Latta, Edda, Ernest W. Baker, Faustine Steinmetz, GmbH, Kwaidan Editions, Ludovic de Saint Serrin, Magdalena Butrym, Marta Jakubowski, Matthew Adams Dolan, Nihl, Ottolinger, Rokh, Snow Xue Gao і The Sirius.

Реклама
Botter

Вручати приз LVMH, а це 300 000 євро, будуть у французькій столиці в червні 2018 року, а 1 і 2 березня під час Тижня моди в Парижі в штаб-квартирі LVMH 49 експертів виберуть вісім фіналістів.

Ernest W. Baker

Читайте також:

Тиждень моди в Лондоні: Delpozo, Roksanda й Emilia Wickstead

Місто жінок: Christopher Kane осінь-зима 2018

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.