До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 ідеальних бежевих пальт, як у Кейт Міддлтон

Бежева колірна гама не втрачає популярності й цієї весни. Любить її і герцогиня Кембриджська, яка 18 березня відвідала станцію швидкої допомоги в лондонському Ньюгемі в образі, підібраному в цій одночасно нейтральній і ефектній палітрі. Кейт Міддлтон не вперше робить ставку на монохромні образи, у яких можуть варіюватися лише півтони й фактури. Цей прийом дає їй змогу мати ненудний, але завжди підкреслено елегантний вигляд.

Кейт Міддлтон

Цього разу основою її образу стало бежеве класичне пальто іспанського мас-маркет-бренду Massimo Dutti, яке герцогиня доповнила водолазкою, замшевими лодочками й сумкою Métier London з ланцюжком. Навіть маска герцогині Кетрін була підібрана в теплій колірній гамі.

Реклама
Принц Вільям і Кейт Міддлтон

Приклад Кейт Міддлтон засвідчує, що класичне бежеве пальто — це завжди безпрограшний варіант, а ми вибрали 10 моделей з поточних весняних колекцій, які точно стануть улюбленими в гардеробі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.