До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Знак запитання: нова колекція прикрас Boucheron Signature

Вісім кольє – це нова колекція високого ювелірного мистецтва Boucheron Signature.

Кольє "Знак запитання", в оригіналі – Point D'interrogation, Дім Boucheron представив 1879 року. Перше кольє було зроблене у вигляді вигнутого павиного пера, відсутність застібки компенсовувала прихована пружинна конструкція. Вона давала змогу впоратися з коштовністю та зафіксувати її на шиї без сторонньої допомоги.

Реклама

У новій колекції високого ювелірного мистецтва Signature креативна директорка Дому Клер Шуан показала вісім інтерпретацій асиметричного кольє. Помістили туди й історичні цитати. Павине перо з білого золота з діамантами вінтажного огранювання "троянда", а також "багет", "трикутник" і "діамант" постаралися відтворити наближено до оригіналу.

Схоже, що найбільше Клер Шуан тестувала можливості форми. Асиметрична пластична конструкція має ефектний вигляд у надмірному декоративному виконанні (кольє у вигляді архітектурного барокового елемента) і мінімалістичному (кольє з низкою перлин).

Не залишилася колекція без нових технологій, з якими майстри Boucheron працюють охоче і багато. Традиційні техніки сертисажу і ювелірного скульптурного ліплення доповнені сучасними технологіями: наприклад, для одного з кольє пелюстки гортензії сканували на 3D сканері.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.