До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

За ширмою: нова колекція Chanel High Jewelry

Нова колекція Високого ювелірного мистецтва під назвою Coromandel натхненна знаменитими китайськими лакованими ширмами, які так любила Габріель Шанель. В їх честь вже випустили аромат, а ось тепер Будинок зайнявся дорогоцінними прикрасами. Цей предмет інтер'єру є знаковим для естетики Будинку. Давним-давно Шанель побачила ширми, покриті коромандеським лаком і вирішила буквально "зашити" ними свою квартиру за адресою 31 rue Cambon.

Габріель Шанель

Кожного разу, коли вона переїжджала додому з шикарного готелю Ritz у Парижі або трохи пізніше, до Швейцарії, Шанель брала з собою улюблені ширми. За її словами, саме вони передавали домашню теплу атмосферу, що нагадує обійми коханої людини. "Я як равлик. Я завжди вожу свій будинок з собою", – одного разу вона сказала Клоду Делаю, своєму другові і біографу. У якийсь момент їй належало понад 30 лакованих ширм.

Реклама

<b>шанель ширмы</b>

Її найулюбленішими були датовані XVII і XVIII століттями, які вони придбала 1910 року. Їх Габріель зберігала все життя і вважала їх дверима в особисте щастя. Сьогодні ці розкішні чорні лакові ширми прикрашають апартаменти на 31 Rue Cambon.

<b>шанель выс предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.