До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому секрет популярності stackable-прикрас

За запитом "stackable rings" Google видає 33 мільйони сторінок і майже всі вони представляють великі і маленькі ювелірні магазини, а також бренди, які продають "стеки". Vogue.ua з'ясовує в чому секрет популярності stackable-аксесуарів.

Рекламна кампанія Repossi 2018
Функціональність

Stackable rings (що, буквально, можна перекласти як персні, складені в стопку) – це не відкриття нового сезону. Тонкі персні, які можна носити разом, були завжди. Але ось пік їх магічної популярності трапився саме пару сезонів тому – наймодніші Instagram-акаунти почали рівномірно наповнюватися витонченими перснями з крихітними дорогоцінними каменями або без.

Реклама

<b>стеки</b>

Сила їх привабливості в щоденній функціональності: вони легкі і ні до чого не зобов'язують. Скласти особистий ювелірний гардероб на основі таких перснів не викличе труднощів. Носити їх, залежно від кількості на пальцях, можна вранці, вдень і ввечері. Персні не коштують надто дорого, а доступна розкіш – найсильніший тренд на сьогодні.

Аліша Кіс в прикрасах Messika

І якщо Високе ювелірне мистецтво працює як візитна картка Будинку, то потрібні обсяги продажів, як правило, роблять саме "стеки". Ці персні проникли навіть на територію обручальних прикрас. Нова тенденція – апгрейдити не камінь в обручальному персні, а додавати ще одне, збираючи власну пам'ятну ювелірну "стопку".

Персні з 18-каратного золота з діамантами Tiffany&Co
Художній підхід і фотогенічність

Всі прикраси з позначкою "stackable" мають підвищену варіативність. Це означає, що при наявності власної міні-колекції таких перснів, можна раз за разом створювати нові образи. А з огляду на високий інтерес останніх років до всілякої творчості і моди, "стеки" стають незамінним ювелірним "конструктором", за допомогою якого можна відмінно проявити себе. Крім того, stackable-персні дуже фотогенічні, незалежно від сезону і країни проживання власниці.

Фото: @guzema_jewelry

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.