До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Виставка Van Cleef & Arpels в Парижі, присвячена кольє Alhambra

З 24 вересня 2018 року до 5 січня 2019 року в Парижі працюватиме виставка ювелірного Дому Van Cleef & Arpels, присвячена півстолітньому ювілею легендарного кольє бренду Alhambra. Експозиція працюватиме в бутіку Van Cleef & Arpels на Вандомській площі, саме там можна буде побачити перші моделі Alhambra, а також ще 60 унікальних прикрас періоду 1960-70-х років.

Кетрін Ротоло

Перше кольє Alhambra Van Cleef & Arpels з'явилося 1968 року і було натхненне однойменним садово-парковим і палацовим комплексом Альгамбра мусульманської династії Насрідів ХI століття. В кінці 1960-х в Європі і Америці вирував дух свободи, а в моді панувала богемна естетика хіпі. Тому в той час не було більш доречної прикраси, ніж кольє, що складається з тонкого ланцюжка і малахітових квітів. Під час його створення ювеліри Будинку за основу взяли квітку з чотирма листками – постійно повторюваний елемент орнаменту комплексу Альгамбри, який з роками став одним із найбільш упізнаваних мотивів Будинку Van Cleef & Arpels.

Кольє Alhambra

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.