До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Виставка Jewelry: The Body Transformed в Музеї Метрополітен

12 листопада 2018 року в Музеї мистецтв Метрополітен розпочнеться виставка Jewelry: The Body Transformed, задумана, як провідник через час і простір та дослідження того, як ювелірні вироби впливають на людське тіло, яке прикрашають. Ця велика розмова про одну з найбільш особистих і універсальних форм мистецтва об'єднує близько 230 об'єктів, які передали на ексклюзивних правах тільки для демонстрації в MET.

Виставка Jewelry: The Body Transformed працюватиме з 12 листопада 2018 року до 24 лютого 2019 року

Колекція головних уборів і сережок, брошок і поясів, намист і перснів, створених між 2600 до н.е. і до сьогодні покажуть разом зі скульптурами, картинами, фотографіями, які зображують неймовірні історії трансформацій, яких зазнавали ювелірні вироби з плином часу. Виставка стала можливою завдяки Albion Art Co., Ltd. і колекціонеру Казумі Арікава, який за своє життя зібрав унікальну і одну з найбільш вражаючих приватних колекцій ювелірних прикрас у світі.

Реклама

<b>Выставка в The Met</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.