До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Час кохання: прикраси Bvlgari для втілення найромантичніших почуттів

З метушнею від підготовки до Дня Святого Валентина, багато упустили можливість дізнатися більше про претенденток на Grammy 2019. Але кохання – це завжди натхнення, а тому найкрасивіші пісні – про кохання. Воно буває різним – випадковим і ні, стрімким чи на все життя. Хтось закохується кожного дня, а хтось йде рука в руку без огляду назад вже не одне десятиліття. Про що співають закохані серця найкращих співачок за версією Grammy – знають у Bvlgari.

<b>BVLGARI_Valentine</b>

Реклама

10 лютого члени журі музичної премії Recording Academy присудили відразу 2 нагороди Grammy 23-річній британці Dua Lipa. Її визнали "Найкращим новим артистом 2018 року" і "Співавтором найкращого танцювального запису" за пісню Electricity.

Ця пісня про кохання, яке неможливо контролювати. Воно відчувається розрядом електрики по всьому тілу і зводить з розуму. Саме таке сильне почуття змушує нас піклуватися про людину, адже кохання – це життя.

Fiorever – колекція Bvlgari, присвячена вічному коханню, красі і волі. Чотири пелюстки – символ любові до життя і Dolce Vita. Ідеальний подарунок для зізнання у коханні своїй половинці.

Найкращою рок-виконавицею 2018 року стала St. Vincent, відома не тільки своєю віртуозною грою на гітарі, а й відносинами з красивими дівчатами – моделлю Карою Делевінь і акторкою Крістен Стюарт. До речі, частину вокальних партій у пісні-переможниці "Masseduction" виконала сама Делевінь.

Втім, нам St. Vincent більше відома своєю піснею про кохання не до дівчини, а до міста. Хоч реліз "New York" і збігся з розставанням прекрасної пари, проте пісня розповідає нам про інші сильні почуття – тугу за улюбленим містом і старими друзями. Але, якщо любиш себе, то повинна бути готова ризикнути всім, щоб спіймати удачу за хвіст.

Колекція Serpenti – це історія про мудрість і жіночу силу. Гнучкі форми і незвичайні поєднання дорогоцінних каменів мають особливо чуттєвий вигляд. Купівля Bvlgari Serpenti – це привід зізнатися собі у коханні.

Провідною головною музичною подією планети стала лауреатка 15 нагород Grammy – Alicia Keys. На її рахунку – безліч красивих RnB-пісень про кохання, але Empire State of Mind, записана разом з Jay Z, назавжди залишиться в наших серцях. Не тільки через проникливе оспівування любові до прекрасного, але і долю пісні – вона стала головним хітом багатьох фільмів, включно з "Сексом у великому місті 2", "Кроком вперед" і стрічкою "Люди в чорному".

Не дарма кажуть, що краса – в очах того, хто дивиться. Тільки по-справжньому закохана у красу людина може створювати красиві речі.

Шкіряні аксесуари Bvlgari з колекції Serpenti Forever – це сотня деталей, тисяча годин роботи найкращих італійських майстрів і єдиноможливий ідеальний результат. Любіть життя – оточуйте себе красивими речами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.