До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Повернення легенди: сумка-сідло Christian Dior знову на подіумі

Осінньо-зимова колекція Christian Dior присвячена 50-річчю студентських протестів у Парижі, які почалися весною 1968 року. Природно, що Марія Грація Кьюрі по максимуму використовувала характерні риси тієї модної декади – від клітинки й стилю модів до етнічних й хіпі-мотивів, які стали символом свободи для молоді. У строкату картину колекції відмінно вписалася й знаменита сумка-сідло Christian Dior, яку Джон Гальяно придумав в 1999 році. У ній є кантрі-настрій, невимушений і вільний, а в парі з квітчастими сукнями й петчворк-елементами, вона стає тим пазлом, якого бракує в загальній картині.

Також сумка-сідло нагадує про ще одну важливу зараз епоху – нульові. Рольова модель для дівчат міленіуму, Керрі Бредшоу – головна героїня серіалу "Секс у великому місті", з нею практично не розлучалася. У колекції Christian Dior осінь-зима 2018/2019 сумка-сідло представлена як у класичній варіації – з гладкої чорної шкіри, так і всіяна монограмою CD чи розшита аплікаціями з бісеру.

Реклама

Подивитися всі аксесуари можна в колекції:

<b>DiorAccesoriesFall2018</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.