До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Яскравий акцент: модні аксесуари в головних кольорах сезону

Робота з кольором — один з улюблених прийомів модних дизайнерів, які щосезону перебувають у пошуку нових відтінків і поєднань, змушуючи закохуватися нас то в мікс рожевого із зеленим, то в новий підтон золотого. Однак багато які дівчата досі бояться додавати в гардероб яскраві відтінки. Спеціально для них разом з Xiaomi ми зібрали найкращі аксесуари цього літа в наймодніших кольорах сезону, з якими жонглювати кольорами буде як ніколи приємно й легко.

Жовтий
Гаманець, The Marc Jacobs;Mi 11 Lite 5G (Citrus Yellow); сабо, Dune; клатч, Bimba Y Lola

Жовтий — один з головних кольорів 2021 року за версією Pantone. Одним своїм виглядом він вселяє оптимізм і поліпшує настрій, тому додати його в гардероб просто життєво потрібно. Якщо жовтий брючний костюм або сукня до підлоги поки здаються занадто радикальним ходом, то радимо звернути увагу на невеликі аксесуари — туфлі, сумку або новий телефон.

Реклама
Блакитний
Кепка, Kenzo; Mi 11 Lite (Bubblegum Blue); пояс, Isabel Marant, сумка by far, босоніжки Halmanera

Блакитний відтінок компанія Pantone цього сезону назвала привабливим словом Cerulean і порівняла з ясним літнім небом, що викликає почуття умиротворення і спокою. Ми пропонуємо звернути на нього увагу всім, хто любить у гардеробі спокійні барви, але вже наситився звичними відтінками білого або бежевого. До речі, гаджет Mi 11 Lite в кольорі Bubblegum Blue має ще один бонус — за умови різного освітлення його кришка переливається всіма відтінками неба.

Чорний
Босоніжки, Pollini; Mi 11 Lite (Boba Black); клатч, Jimmy Choo; окуляри, Monokel Eyewear, окуляри — власність стиліста

Чорний — це класика, яка ніколи не вийде з моди, але ми знаємо як зробити її цікавішою. Спробуйте пограти з фактурами, поєднавши разом приємну замшу улюблених босоніжок, сатинову основу улюбленого slip-dress і глянсову поверхню нового телефона Xiaomi.

Рожевий
Mi 11 Lite (Peach Pink); сумка, RED Valentino; навушники, Urbanista, гаманець MCM

Рожевий вже давно перестав асоціюватися з інфантильністю й надмірною романтичністю. Сьогодні цей відтінок можна побачити як у гардеробах перших леді, так і в Instagram-інфлюенсерів. Його сміливо можна назвати модним хамелеоном, що підлаштується під будь-який наш образ і настрій. Варто тільки спробувати.

М’ятний
Клатч, THEMOIRe; Mi 11 Lite 5G (Mint Green); босоніжки, Manu Atelier, сумка Marc Jacobs, окуляри Monokel Eyewear

Цей відтінок миттєво спливає в пам’яті на думку про море та відпочинок. А що заважає додати його до свого повсякденного гардероба й у такий спосіб хоч ненабагато наблизити довгоочікувану втечу з великого міста. Найбільше нам подобається, як з цим складним і глибоким відтінком цього року пограли Marc Jacobs, MANU і Xiaomi. До речі, в останніх кришка телефона має делікатний градієнт, завдяки чому гаджет ефектно переливається в променях сонця й навіть трохи змінює колір залежно від освітлення й предметів поруч. Точнісінько як справжнє море.

Довідка Vogue:

Mi 11 Lite 5G і Mi 11 Lite — новинки від технологічного гіганта Xiaomi, створені спеціально для молодих трендсетерів. По-перше, вони отримали надзвичайно тонкий і легкий корпус вагою не більш як 159 г і завтовшки всього 6,81 мм, завдяки чому телефони зручно тримати в руці. По-друге, обладнані AMOLED-екраном, який дає надзвичайно яскраву і деталізовану картинку, а головне — у них приховано відразу три камери, з якими круто знімати може кожен. Обидва телефони пропонують потрійну камеру з основним об’єктивом на 64 Мп, а завдяки можливостям AI Cinema в один дотик камера забезпечує зручний досвід використання і дає змогу робити фото й відео професійного рівня з мінімальними зусиллями. Mi 11 Lite 5G і Mi 11 Lite також обладнані 8-мегапіксельною надширококутньою камерою і 5-мегапіксельним телемакромодулем. Модники зрадіють різноманітності колірної палітри нових гаджетів, які переливаються на світлі й навіть можуть змінювати колір, а це означає, що їх легко поєднувати з різними fashion-образами.

<b>Mi Lite</b>

Придбати смартфони Mi 11 Lite та Mi 11 Lite 5G.

Фото: Юрій Яцкулич

Стиль: Наталія Тюленева

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.