До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

В якій тіарі вийде заміж принцеса Євгенія

12 жовтня в каплиці Святого Георгія у Віндзорі принцеса Євгенія вийде заміж за свого нареченого Джека Бруксбенка. Заручини пари відбулися в січні 2018 року. Вибір тіари для весільної церемонії в британській королівській сім'ї – справа відповідальна і значна. Увага до цієї прикраси завжди прикута не менше, ніж до вінчальної сукні нареченої. Так, найбільш ймовірним претендентом є тіара "Йорк". Це справжня сімейна реліквія, яку одягала мати Євгенії, Сара, герцогиня Йоркська в день її весілля з принцом Ендрю 1986 року. Тоді це був подарунок королеви Єлизавети II.

Герцог і герцогиня Йоркські в день свого весілля, 1986 рік

Тіару виготовили на замовлення придворні королівські ювеліри Garrard і усипана вона безліччю білих діамантів. Вперше її можна було побачити вже біля вівтаря, коли наречена герцогиня Йорська відкинула фату. До цієї секунди тіара була прихована під білими квітами і вуаллю. Після весілля герцогиня часто одягала прикрасу на заходи, останній раз її помітили в ній на Sir Elton John's White Tie і "Балу тіар" 2001 року.

Герцогиня Йоркська в день свого весілля з батьком, 1986 рік
Тіара "Йорк"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.