До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ультраоб’ємні сумки — несподіваний тренд майбутньої осені

Нещодавні покази осінньо-зимових колекцій засвідчили, що майбутнього сезону ультраоб’ємні, гіпертрофовані сумки якщо не відтіснять, то точно розділять модний Олімп з улюбленими сумками-багетами на короткому паску. Модні бренди презентували свої класичні моделі в розмірі XXL — і не залишили нікого байдужим. Vogue.ua зібрав наймодніші ультраоб’ємні сумки майбутньої осені.

Prada, осінь-зима 2021/2022
Tod's, осінь-зима 2021/2022

Однією з найочікуваніших новинок осені стала збільшена версія гучної моделі Prada Cleo. Носити ж її бренд пропонує з не менш об’ємним пальтом. Слідом за Міуччією Прадою своє бачення тренду показали і Tod's — містка шкіряна сумка стане найкращим доповненням осінніх і зимових образів. Масивні аксесуари представили і Marni — у таку сучасну версію саквояжа точно вийде вмістити все найпотрібніше. Оскільки ця сумка перебирає на себе всю увагу, радимо врівноважити її монохромом: светр-кейп грубого в’язання й кюлоти пасуватимуть найліпше. Спробувати монохромний образ пропонують і Balenciaga — black total look і об’ємний тоут, закарбовані в лукбуку бренду на тлі Тріумфальної арки, так і закликають швидше вирушити в довгоочікувану подорож.

Реклама
Marni, осінь-зима 2021/2022
Balenciaga, Pre-Fall 2021

Свої об’ємні м’які моделі презентували Khaite і Alyx. Такі тоути найефектніший вигляд матимуть у тандемі з канадським смокінгом, хутряними екошубами, асиметричними спідницями-плісе й високими ботфортами, які знову переживають нову славу.

Khaite, осінь-зима 2021/2022
Alyx, осінь-зима 2021/2022

Тренд вже став поширюватися на вулицях модних столиць і в соціальних мережах. Аксесуар Бланки Міро варшавського бренду Vanity Nap має всі шанси стати must have придбанням майбутнього сезону, нарівні з масивними сумками від Prada, Gucci, Balenciaga та інших брендів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.