До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прикраси зі змістом: що потрібно знати про бренд ENJOY KARMA

Promotion

Дарувати прикраси зі змістом – особливе задоволення. Найкраще про це знають в ENJOY KARMA Concept Jewelry. Кілька років тому творці цих прикрас Яніна Зі та Андрій Слабинський під час підготовки до власного весілля не змогли знайти для себе правильні обручки. Довелося братися за ескізи і придумувати знакові прикраси власноруч. Так робота над дуже особистими пернями перетворилася в повноцінний ювелірний бренд концептуальних прикрас.

Реклама

Розкішне поєднання діамантів з тибетськими мантрами – в основу колекцій закладені новаторські погляди, практика медитації та йоги разом з пристрастю до філософських традицій Тибету самих творців нестандартних кулонів, браслетів і сережок. Прикраси виробляють у Києві лімітованими серіями з платини, золота і срібла.

Словосполучення ENJOY KARMA передає суть бренду і каже "насолоджуйся дією, насолоджуйся результатом". Шарми-мотиватори і персні натхнення – їх творці черпають ідеї в таких важливих аспектах життя як усвідомленість, насолода, незалежність, радість самореалізації та допомога іншим.

<b>ENJOY KARMA</b>

При цьому не потрібно боятися занадто сильного філософського підтексту, ENJOY KARMA – це, перш за все, прикраси, модні і актуальні, але з додатковим смисловим навантаженням. Такими вже встигли стати знамениті червоні нитки: з одного боку це потужний оберіг, а з іншого – стильний аксесуар.

За кожною прикрасою таїться глибоке занурення в тему, безліч ескізів, розрахунків і випробувань на міцність. Творчий і виробничий процес вимагають від команди ENJOY KARMA бути щоденними носіями етичних цінностей, які вкладені у продукт.

<b>ENJOY_KARMA_2</b>

Кожна модель прикрас ENJOY KARMA передає щире захоплення стародавніми знаннями і при цьому вони мають абсолютно сучасний вигляд. Наприклад, розімкнутий дорогоцінний браслет і сережки-трансформери з білого золота з діамантами підтримують великий ювелірний тренд на мінімалістичні прикраси з чіткими лініями і чистим дизайном.

Сережки і браслет з білого золота з діамантами 0,24 ct, ENJOY KARMA

До речі, про сережки варто розповісти детальніше. Вони легко перетворюються з коротких в довгі, так підтримують і строгий денний образ, і святковий вечірній. Ідея трансформації закладена у багато прикрас ENJOY KARMA – від браслета на шнурках, який можна носити як чокер, до перснів, що моментально перетворюються в акуратні підвіски. Творці бренду розповідають, що з їх прикрасами ніколи не буде нудно, адже їх завжди можна носити по-різному.

Сайт: https://enjoy-karma.com/

Facebook:www.facebook.com/enjoykarma.jewelry/

Instagram: @enjoykarma.jewelry

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.