До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Осінній тренд: неоднакова пара взуття

Кожному відомо, що підбір взуття до вбрання може стати монументальним завданням. Полегшити його допоможе новий тренд: носити пару з двох різних черевиків чи туфель.

Sacai осінь-зима 2018/2019

У сезоні осінь-зима 2018/2019 креативний директор Sacai, Тітосе Абе, взула моделей у різні черевики: один був з принтом зебри, інший – леопарда. За рік до цього Фібі Файло продемонструвала на показі Celine сукню рожевого кольору з білим і червоним черевиками.

Реклама
Celine весна-літо 2017
Sacai осінь-зима 2018/2019

Ще 2011 року Гелена Бонем Картер з'явилася на церемонії "Золотий глобус" у атласній парі, де одна туфелька була зеленою, а друга – малиновою. Тоді акторка сказала пресі: "Чому б не одягнути невідповідне взуття? Хто сказав, що ми не можемо? Це ж весело. Для мене мода – це втілення фантазій і поєднання неймовірних речей".

Гелена Бонем Картер на премії "Золотий глобус", 2011

Безсумнівно, таке рішення притягуватиме погляди оточення. Хтось здивовано дивитиметься на ваші черевики, а хтось наступного дня зробить так само. Мода – це ж не лише про ідеальні костюми і витончені сукні, вона і про ризики й сміливі рішення. Неоднакова пара взуття може стати чудовим способом урізноманітнити монохромний або мінімалістський образ. Крім того, багато людей вже володіють двома парами взуття різних відтінків, наприклад, Converse або Dr. Martens. І якщо в якийсь день ви не можете вирішити, яку пару взути, – то чому б не змішати?

За матеріалами vogue.com

<b>несоответствующая обувь</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.