До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тонке рішення: презентація ювелірного бренду Anna Andres

Українська модель і засновниця однойменного бренду, Анна Андрес представила дебютну колекцію прикрас під назвою ZAHA.

Анна Андрес

Колекція названа на честь ірако-британського архітектора Захи Хадід (Zaha Hadid), адже композиція її архітектурних робіт стала натхненням для прикрас Anna Andres Jewelry. Також у виробах читається слід сучасної параметричної архітектури та деталі, навіяні ніжною блакиттю неба і слідами літаків, що пролітають в ньому.

Реклама

Основа колекції – сережки, браслети, персні і підвіски зі стерлінгового срібла, які є в трьох колірних варіаціях: білій, жовтій та рожевій, а родзинкою колекції стали декоровані паве з блискучого цирконію діамантового огранювання.

<b>андрес</b>

Як розповідає сама Анна, ідеї про створення ювелірного бренду з'явилися дуже давно. "Як і для будь-якої творчої людини, представляти плід своїх фантазій світу – нелегке завдання, особливо коли з дитинства ти одержимий перфекціонізмом. Однак ідея заснування свого ювелірного бренду зародилася давно. Ще в дитинстві прохолода металу і блиск дорогоцінного каміння викликали в мені моментальне тяжіння. Вже тоді я розуміла, що ювелірні вироби – це не просто аксесуар, а частина візуального образу – це набагато більше, вони володіють своєю енергетикою і значенням. Тому кожен предмет моєї першої колекції став продовженням мене самої, втіленням мого стилю та індивідуальності".

Анна Андрес

Доповненням розслабленої атмосфери презентації став акомпанемент віртуозного піаніста Юрія Салухи, вишукане шампанське Veuve Cliqout, розкішна вечеря від шефа французького ресторану Comme Il Faut, Стефана Вайттинадана, а також флористика та декор від квіткового бутика Kvitkova Vanil.

Представлені прикраси Анни Андрес будуть в магазинах ювелірного бренду Zarina, а також на сайті марки Anna Andres Jewelry: http://jewelry.annaandres.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.