До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Світло зсередини: нова колекція діамантів від ювелірного дому SOVA

У ювелірному домі SOVA представили нову колекцію діамантів GLOW, присвячену внутрішньому світу. Витончені і лаконічні прикраси колекції створені для впевнених і самодостатніх дівчат.

Обличчям колекції GLOW стала блогерка Даша Квіткова

В основі колекції – ідея підкреслити внутрішню красу. У ювелірному домі SOVA стверджують, що найкращими друзями дівчат XXI століття є реальні люди, тоді як діаманти – один із способів потішити себе, додати життю трохи блиску і розкоші.

Реклама
Персні з колекції GLOW ювелірного дому SOVA

Обличчям колекції GLOW стала блогерка Даша Квіткова, яка на власному прикладі показує, що сучасна дівчина може бути яскравою і надихати. Завдяки колекції діаманти знаходять нову конотацію: сприйняття дорогоцінних каменів, як предмета гламуру і пафосу, замінюють повага і захоплення, витонченість та елегантність їхніх власниць.

Даша Квіткова

Колекція GLOW складається з 16 виробів: 5 перснів, 7 пар сережок, 3 кольє і однієї підвіски. Всі продукти колекції виконані так продумано, що можуть стати як заключним елементом вечірнього виходу, так і доповнити щоденний образ.

<b>SOVA коллекция бриллиантов</b>

Всі прикраси вже доступні для замовлення на сайті ювелірного дому і в мережі магазинів SOVA.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.