До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Весільне взуття: 12 пар, в яких хочеться вийти заміж

Кінець серпня – найгарячіша пора на весільному ринку. Закінчуються численні церковні пости, а наречені напередодні сезону дощів і прохолодної погоди прагнуть встигнути провести церемонію десь на свіжому повітрі.

Кадр з весілля британської моделі Поппі Делевінь

Наречені, які вже визначилися зі своєю ідеальною сукнею, стикаються з такою проблемою – вибором взуття. На жаль, багато дівчат забувають про те, що в цих човниках чи босоніжках їм доведеться провести не кілька годин, а весь день, і не звертають увагу на комфорт весільної пари. Особливо уважними варто бути нареченим, весілля яких відбудеться в саду або на пляжі – трава і пісок не найкращі друзі тонких шпильок.

Реклама
Кадр з весілля британської моделі Кейт Мосс

Однак хвилюватися не варто – в новому сезоні дизайнери з особливою пристрастю поставилися до білого взуття і вибрати свою пару можна без труднощів. Найпопулярніші моделі – на невеликих акуратних підборах. Вони мають акуратний вигляд і в них легко провести весь день. Навіть сандалі на плоскій підошві можуть бути святковими завдяки невеликому декору. Ще один великий тренд весільних аксесуарів – мінімалізм. Такі лаконічні туфлі можна буде ще сміливо носити весь вересень, адже сучасна наречена – це практична наречена.

<b>BridalShoes_2018</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.