До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сумка Staud — найстильніший аксесуар сезону

Останнім часом були популярними два полярно різних розміри сумок — гіперболізовані великі й мікромоделі. Але зараз у лідери виходить позачасова сумка середнього розміру, яку можна носити на плечі. Вона достатньо велика, щоб зберігати в ній предмети першої необхідності, що робить її ідеальним варіантом для будь-якої ситуації. При цьому вона досить легка й не громіздка, завдяки чому її комфортно носити з собою всюди.

Белла Хадид с сумкой StaudБелла Хадід із сумкою Staud

Наразі багатьох модних інфлюєнсерів можна зустріти з сумками Staud. Аксесуарами цього бренду свої колекції сумок поповнили Белла Хадід, Софі Тернер, сестри Дженнер та Гейлі Бібер. Staud був заснований у 2015 році Сарою Штаудінгер та її партнером Джорджем Августо. Відтоді марка стала дуже популярною і посіла провідні позиції на ринку. До прикладу, сумка бренду у формі півмісяця стала справжнім ґітом 2019 року після того, як Кендалл Дженнер регулярно виходила з нею на люди.

Реклама

Staud особливо люблять ретроестетику. Сумки бренду у вінтажному стилі стають бестселерами. Особливо популярною була модель Tommy, доступна в різних кольорових рішеннях і в різних фактурах.

Кендал Дженнер с сумкой StaudКендал Дженнер із сумкою Staud

Віддана фанатка Staud Софі Тернер, яка має колекцію взуття цього лейбла, небайдужа до сумки Ollie (у актриси є принаймні дві такі в білому і зеленому кольорі). Як і Tommy, сумка маленької форми, але у Ollie трохи вигнутий корпус з витонченою пряжкою на ремінці. Нещодавно Тернер також бачили з блакитною сумкою Enzo бренду, представленою ​​в колекції Staud весна-літо 2021.

Хейли Бибер с сумкой StaudГейлі Бібер із сумкою Staud

Гейлі Бібер — ще одна прихильниця сумок Staud. Модель бачили з нейлоновою сумкою Felix у стилі горпкору та елегантною сумкою з тисненням під крокодилячу шкіру Frida. Модель Felix любить і Белла Хадід — у її колекції є версія цієї сумки з драпіруваннями з білої шкіри. Хадід також бачили з коричневою сумочкою Kaia.

<b>Staud Shoulder Bags</b>

За матеріалами vogue.co.uk
Текст: Alice Cary

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.