До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Спорт і мода: нові кросівки Miu Miu

В Miu Miu представили нову модель кросівок Miu Run. Безтурботний і легковажний дизайн грає на контрасті між формою і функцією, між жіночними, традиційними для Miu Miu матеріалами та ефектним технічним дизайном.

Miu Run існує в двох варіантах. У першого є система шнурівки без язичка, з декоративними петлями, яка відсилає до Стародавньої Шотландії, але була популяризована і в 1920-х роках з появою спортивного одягу і більш активного способу життя для жінок. Верхня частина кросівок, покрита сріблястими блискітками або жмут з люрексу ніжних відтінків, приховує внутрішній вбудований носок з неопрену, який надає взуттю спортивного вигляду. Регулювальний ремінець на липучці з миттєво впізнаваним чорно-білим логотипом Miu Miu.

Реклама

Друга модель – це варіація сліпонів, виконана з тканини техно-стрейч в чорному або ніжно-рожевому кольорах. Кросівки фіксуються на нозі застібкою, виконаною з шовку і прикрашеною кристалами.

<b>кроссы миу миу</b>

Читайте також:

Найдорожчі сумки аукціону Christie's

Кортить заміж: весільні аксесуари Tilly Thomas Lux

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.