До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Shine bright: найкраще блискуче взуття цього літа

Лелітки, глітер та блискучі кристали – ці елементи декору здатні перетворити будь-яку пару взуття на найефектніший предмет гардероба, що ідеально пасуватиме як для щоденних образів, так і вечірніх раутів. Vogue.ua розібрався, які блискучі пари варто приміряти вже цього літа.

By Far

Спекотне літо – сезон різноманітних босоніжок. Фігурні підбори, що давно заполонили тенденції, у поєднанні з блискучими матеріалами вже стали синонімом ідеального літнього рішення. Знайти такі можна в новій колекції By Far, які, окрім сяйливого взуття, представили й сумки, виготовлені з того ж текстилю, а отже створити по-справжньому яскравий образ не становитиме труднощів. Популярні нині як розсипи дрібних блискіток, як, наприклад, у The Attico, так і великі камінці, як у Versace. Італійський бренд декорував ними напівпрозору пару, що відсилає до улюблених рибальських сандалій.

Реклама
The Attico
Versace

Усілякі мюлі й лофери точно стануть у пригоді для прохолодних вечорів. Дизайнери декорували блискітками і їх. Так, у весняно-літній колекції Christian Louboutin можна знайти мюлі на підборах з класичною, давно впізнаваною червоною підошвою, що її модний Дім прикрасив блискучим різноколірним камінням. Італійський бренд AGL зробив ставку на лофери, які давно стали не тільки улюбленим взуттям супермоделей, а і багатьох шанувальниць моди в усьому світі. Великі срібні лелітки роблять таку пару хамелеоном, здатним підлаштуватися під будь-який образ.

Christian Louboutin
AGL

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.