До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Секрети створення сумки Dior Book Tote

Сумка Dior Book Tote – один з бестселерів аксесуарної лінії Christian Dior останніх сезонів. Спочатку її представили в колекції весна-літо 2018, а потім Марія Грація К'юрі включила її і в колекцію Resort 2019, показ якої відбувся в приміщенні стаєнь маєтку Шантії.

Christian Dior весна-літо 2018

Натхненням під час створення цієї сумки для італійки послугували архіви модного Будинку, а саме малюнок Марка Боана (креативний директор Christian Dior із 1960 до 1989 рр. – прим.ред.), який він розробив 1967 року. К'юрі назвала візерунок гіпнотичним.

Реклама
Ескіз сумки Dior Book Tote

Сумку створюють з тканини Dior Oblique, яку виготовляють в сімейній майстерні в Італії. Вишивка однієї сумки налічує півтора мільйона стібків, при цьому на її виконання потрібно 37 годин. Швейні машини під пильним контролем майстрів вишивають спочатку сірий фон, а потім бежеві мотиви і темно-сині літери. Завдяки накладенню трьох кольорів створюється ефект оптичної ілюзії, а мотив здається рельєфним. Зайві нитки обрізають за допомогою лазера, після чого роблять обробку країв: не тільки з естетичних міркувань, але і для більшої міцності.

<b>DIorBookTote_1</b>

Наступні етапи виготовлення сумки вже відбуваються в майстернях шкіри у Флоренції. Тут на передню і задню стінки майстер встановлює ручки, довжина яких дає змогу носити сумку в руці або на плечі. Усередині Dior Book Tote на шкіряній вставці розміщують лаконічне золотисте тиснення Christian Dior Paris, made in Italy.

<b>DIorBookTote_2</b>

Після того, як майстер збере докупи бічні і центральні частини, сумка проходить суворий контроль якості і, тоді вже її відправляють в бутік.

Сумка Dior Book Tote

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.