До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші туфлі сезону весна-літо 2020

З кожним днем стовпчик термометра рухається до позначки 15 градусів, так нагадує про наближення весни. Це означає, що настав час задуматися про зміну зимового взуття на легше. Vogue.ua виділив головні пари туфель сезону весна-літо 2020, які просто необхідно придбати.

Carolina Herrera
Ланцюги

Цієї весни дизайнери прикрасили найжаданіші пари туфель різноманітними ланцюгами. Prabal Gurung замість ремінця на кісточці додали золотий ланцюжок, Zimmermann показали атласні туфлі на танкетці з масивною прикрасою, а JW Anderson декорували золотисте взуття витонченим ланцюжком з напів прозорими камінцями.

Реклама
Zimmermann
Prabal Gurung

JW Anderson
Квадратний мис

Цієї весни крім гострого носика в тренді будуть туфлі з квадратним мисом родом з 1990-х. Підбирати модну пару туфель потрібно вже зараз, поки ще є потрібні розміри і відтінки. Цього сезону в A.W.A.K.E. Mode зробили ставку на туфлі з незвичним підбором відтінку пітона, Bottega Veneta – небесно-блакитну модель, а Rejina Pyo – ліловий варіант з напів прозорими вставками.

A.W.A.K.E. Mode
Bottega Veneta
Rejina Pyo
Мері Джейн

Незручні пари туфель на високому і вузькому підборах цієї весни поступаються місцем витонченим і жіночним туфлям у стилі Мері Джейн. Дизайнери представили різноманітні інтерпретації улюбленого взуття Джейн Біркін. Так, комфортні туфлі з круглим носиком, товстим каблуком і ремінцем на кісточці, в яких дійсно можна танцювати до ранку, прикрасили колекції Maison Margiela, Marc Jacobs Michael Kors Collection.

Maison Margiela
Marc Jacobs
Michael Kors Collection
Відкрита п'ята

Легендарні туфлі з 1950-х років під назвою "слінгбеки" цієї весни продовжують бути актуальними. Їх важко переплутати з іншими туфлями, адже їхньою головною відмінністю є наявність відкритої п'яти. Цієї весни дизайнери пропонують експерименти зі "слінгбеками": Simone Rocha додали білосніжним парам незвичний каблук, Marques' Almeida щедро декорували взуття пір'ям, а Tod's показали елегантну міську модель з контрастним швом.

Simone Rocha
Marques’ Almeida
Tod's
Атлас

Для світських заходів у сезоні весна-літо 2020 потрібна ошатна пара взуття. Найкращим рішенням стануть нехай і не найпрактичніші, зате ефектні, атласні туфлі яскравих відтінків. Так, Jason Wu представили модель відтінку фуксії, Zimmermann – червону пару, а Simone Rocha – човники-слінгбеки відтінку синій електрик.

Jason Wu
Zimmermann
Simone Rocha

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.