До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші сережки сезону весна-літо 2019

Після матеріалу про наймодніші принти близького сезону весна-літо 2019, саме час подумати, які прикраси варто підібрати до весняних образів. Під приціл потрапили: нетривіальні кільця, моносережки, квіткові аплікації, екстремально довгі сережки і блискучі моделі родом з 1980-х. Vogue.ua зібрав наймодніші сережки сезону весна-літо 2019.

Oscar de la Renta
Моносережка

Моносережка давно перестала бути табу в модному суспільстві. Зараз ефектна одинарна сережка має подекуди цікавіший вигляд і додає образу більше необхідного шарму, ніж дві однакові. Так, Oscar de la Renta прикрасили літній образ за допомогою довгої моносережки, декорованої бахромою, 3.1 Phillip Lim помістили в вуха моделей срібну одинарну сережку, що нагадує риб'ячий хвіст, а Monse завершили образ за допомогою подвійних кілець.

Реклама
3.1 Phillip Lim
Oscar de la Renta
Monse
Екстремальні кільця

У новому сезоні на зміну витонченим класичним сережках-кільцях приходять екстремальні кільця неправильних форм і розмірів, а також прикрашені усіляким декором у вигляді пір'я або кристалів.

Loewe
Sonia Rykiel
Jacquemus
Довгі

Довгі і тонкі нитки як у Chloe, срібні сережки-люстри Givenchy, ультрадовгі моделі з пір'я і бісеру в колекції Emporio Armani обмежень по дизайну в новому сезоні немає, діє лише одне просте правило чим довші, тим краще!

Givenchy

Y/Project
Emporio Armani
1980-і

Зухвалі і гламурні 1980-і стали джерелом натхнення для багатьох дизайнерів. Так, Ізабель Маран, яка продовжувала тему вечірки, продемонструвала блискучі сережки, Демна Гвасалія свій святковий і одночасно романтичний посил оформив у блискучих сережках-серцях, а Ентоні Ваккарелло продемонстрував стримані, але, в той же час, не менш ефектні архітектурні сережки.

Balenciaga
Isabel Marant


Saint Laurent
Квіти

Шанувальниці квіткових прикрас можуть радіти. Цього літа можна прикрасити вуха за допомогою романтичних флористичних аплікацій Dolce & Gabbana, ніжними кольорами, що потопають у перлах Simone Rocha, і асиметричними моделями як у Versace.

Simone Rocha
Versace
Dolce & Gabbana

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.