До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші ботильйони цієї весни

Ботильйони – найкращі друзі дівчат у міжсезоння, які прекрасно поєднуються як з сукнями у квітковий принт, так і зі рваними джинсами. Vogue.ua зібрав ботильйони на будь-який смак: з екстравагантними підборами від Maison Margiela, вестерн у виконанні Ganni або ж ніжний хіт сезону – білі ботильйони Christian Louboutin.

Нестандартні підбори

Ботильйони з незвичайним каблуком обов'язково повинні бути в гардеробі дівчат, які люблять ексцентричні речі і звикли на собі ловити погляди оточення. Вигнуті, конусні, а для сміливіших – золотистий каблук у формі диско-кулі або пластикового стакана від Maison Margiela, також варто звернути увагу на рожеві підбори у вигляді запальнички з колекції Vetemens і на блідо-рожеві ботильйони з прозорими підборами ніжно-блакитного кольору від Ellery.

Реклама

<b>ботильоны2</b>

Грандж

Ще один тренд сезону – грубі черевики в стилі grunge, які добре поєднуються з легкими повітряними сукнями найрізноманітніших принтів або з потертими джинсами в комплекті з піджаком великого розміру. Шанувальникам такого стилю дизайнери пропонують різні варіанти: грубі черевики на шнурівці або м'якші, декоровані блискучими застібками Jimmy Choo, ботильйони Aquazzura на підборах з мигдалеподібним носиком і сріблястими вставками або ж бордові ботильйони у стилі панк.

<b>Ботильоныгранж</b>

Вестерн

Дизайнери не перестають надихатися у своїх роботах Диким Заходом. Ковбойські черевики, як і грубі ботильйони у стилі grunge, прекрасно доповнять і міні-спідницю, і укорочені джинси. Цього сезону особливо актуальні ботильйони з ефектом крокодилячої або зміїної шкіри як у колекції Ganni і черевики у стилі вестерн з металевими пряжками Toga і Givenchy.

<b>Ботильонывестерн</b>

Білі блукачі

Білі ботильйони – ніжна родзинка цієї весни. Вони ідеально доповнять образи м'яких пудрових відтінків. Можливо, не зовсім практично, але дуже красиво. Білі ботильйони з сріблястою вставкою ззаду і точно таким же каблуком можна знайти у Christian Louboutin, для любителів мінімалізму черевики з мигдалеподібним носиком від Balenciaga, а також ретро-стиль родом з 80-х від Givenchy.

<b>Ботильоныбелые</b>

Свято кожного дня

Взуття теж може покращити настрій, особливо якщо воно посипане глітером або зшите з яскравої лакованої шкіри. На гучну вечірку пасуватимуть фіолетові черевики від Saint Laurent або ж блискітки кольору веселки Marco De Vincenzo, а для романтичного побачення ідеальну пару складуть ботильйони від Miu Miu, які поєднали відразу два головні тренди сезону: рожевий колір і пір'я.

<b>ботильоны1</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.