До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймоднішу сумку майбутньої весни знайдено

Завдяки нещодавнім Тижням моди серед аксесуарів можна виокремити явного фаворита наступного сезону: сумки-відра — яскравий приклад того, що витримало випробування часом. Натхнені дизайном зразків XVI століття, в основі яких лежать сумки-мішки із зав’язками й бісером, екземпляри з колекції Гастона Луї Віттона відсилають саме до них. Як каже історія, Гастон Луї, що репрезентує третє покоління родини, мав намір створити посудину для шампанського. У сумку Noé акуратно вміщалися п’ять пляшок, тож її власник був готовий до будь-яких суспільних заходів.

Chloe, весна-літо 2022

Сучасні сумки-відра тепер не обов’язково асоціюються з шампанським, але, безумовно, дуже зручні. "Відро — чудовий спосіб привабити молодого клієнта, — каже Тіффані Гсу, баїнг-директорка Mytheresa.com. — Зазвичай вони добре поєднуються зі спортивним одягом, що досить практично". Глобальна платформа Lyst повідомляє, що пошукові запити на сумки-відра зросли на 26%, порівнюючи з попереднім місяцем, до того ж найпопулярнішими є аксесуари Prada, Chanel і Fendi Mon Trésor.

Реклама
Michael Kors Collection, весна-літо 2022

На сайті Matchesfashion.com продаж таких сумок зріс на 25%, зокрема добре продавалися A.P.C, Aesther Ekme і Dragon Diffusion. "Цього сезону відра стали виробляти й люксові бренди: від сумки Le Monogramme бренду Saint Laurent до Curve від Alexander McQueen — обидві дуже сподобалися нашим покупцям", — зауважує Кессі Смарт, керівниця відділу жіночого одягу сайту Matchesfashion.com.

Chloe, весна-літо 2022
Ulla Johnson, весна-літо 2022

На нещодавніх показах сезону весна-літо 2022 Майкл Корс продемонстрував сумки-відра, наповнені червоними трояндами, Улла Джонсон показала скульптурні мішки, натхнені керамічними скульптурами Урсули Морлі-Прайс, а плетені аксесуари Alberta Ferretti зі шкіри й рафії на вигляд були як шикарні кошики для пікніка.

Versace, весна-літо 2022

Сумка-відро з ланцюжком та емблемою медузи з’явилася у Versace. Серед головних фаворитів — сумка Lawson від Chloé, виготовлена із забарвленої екошкіри та прикрашена контрастними рядками. У межах партнерства Габріели Герст і Mifuko на кожній моделі плетеної сумки зазначено ім’я кенійки, що створила її.

Vogue.ua зібрав 5 аксесуарів, які варто додати до власного гардероба вже нині.

<b>сумки ведра предметка</b>

Текст: Alice Newbold

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.